Uw kind aanmelden

Uw kind aanmelden

Wij heten u en uw kind graag welkom op onze school!

Gaat uw kind naar groep 0, 1, of 2 dan is hij of zij van harte welkom.
 

De Noorderstroom is in januari 2024 van start gegaan. Wij hebben helaas nog geen stamgroepen voor oudere kinderen, wij groeien als school van onderaf langzaam door.

 

Aanmelden voor schooljaar 2024-2025

Voor schooljaar 2024-2025 zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar voor groep 0, 1 en 2. Dit kan gedurende het schooljaar wijzigen. Op de site van schoolwijzer ziet u de actuele stand van zaken. 

Aanmelden voor schooljaar 2025-2026

Ouders moeten zich vóór 1 februari  aanmelden bij een basisschool (via schoolwijzer). Later kan ook, maar in de praktijk blijkt dat onze school dan al veel plekken bezet heeft. Wees dus op tijd met aanmelden.

 

Aanmeldingsprocedure

Inschrijven op een basisschool mag vanaf het moment dat uw kind 2 jaar en 9 maanden is. Deze aanmelding verloopt via het platform schoolwijzernijmegen.nl. Op Schoolwijzer kunt u een aantal scholen opgeven die uw voorkeur hebben.
Het is belangrijk dat u uw kind aanmeldt vóór 1 februari voorafgaand aan het schooljaar waarin uw kind gaat starten, dan heeft hij of zij de grootste kans op plaatsing op de school van uw voorkeur.
U kunt op deze link klikken voor meer uitleg over aanmelding via Schoolwijzer. U wordt dan naar de website van Schoolwijzer Nijmegen doorverwezen.

Instromen

Zit uw kind al op school, maar spreekt de Noorderstroom u zo aan dat u van school wilt veranderen? Dan kunt u een afspraak met de directeur maken. Zo kunnen we afstemmen of de Noorderstroom voor uw kind een passende plek kan zijn.

Meer informatie

Bent u enthousiast geworden en wilt u nog meer weten over onze school? Dan is een kennismakingsmoment zeker aan te raden! Klik hier voor meer informatie.